Top Menu
Menu

Bazén a další věci

0 Comments

Musíme vědět kde bazén bude, především musíme mít na paměti, že musí stát na rovné ploše. Pod ním nesmí být ostré či špičaté předměty. Musí být k němu přístup, měl by mít místo na filtraci vody a tak dále a tak dále. Nelze vyjmenovat vše. Ostatně vám to řeknou v obchodě, tam vám prodají veškeré příslušenství a k tomu také spoustu čistících a dalších pomůcek.

Jednou z dalších věcí, se kterými musíte počítat jsou například bazénové hadice Chlorito. Není asi moc vhodné koupit bazén a pak například k filtraci použít nějaké staré a zteřelé. Jsou „umělci“, kteří je všelijak lepí a při nasazování na ústí to celé také omotají izolepou. Děs. Hadice by měly být originální. Nejsou zase tak drahé, aby se musely nahrazovat čert ví čím. Pokud si nevíte rady jak a co koupit, a nekoupili jste podobné věci přímo s bazénem, oslovte firmu Chlorito a máte rázem po starostech, jako když mávnete kouzelným proutkem.

hadice

Tato firma neřeší pouze čistotu vody jako takovou, i když by to dle názvu firmy mohlo k těmto úvahám svádět. Má i jiný a hodně široký sortiment, což ostatně uvidíte sami přímo na jejich webu. Že se vám ho nechce hledat. Aha. Tak to nevadí, nehledejte. O pár řádek výše je název firmy jinou barvou, a tak na něj klikněte. Zázrak co? Už jste na firemním webu a zde máte vše, co vůbec můžete potřebovat a také vše co si musíte, nebo můžete koupit. I ony bazénové hadice.

bazén

Je libo různé průměry? Není problém, jsou zde. Je libo různé barvy? Ano, také zde jsou. Je libo plochou hadici? Ano, i taková tady je, a ještě spoustu dalších. Každá je z jiného materiálu, každá má jiné vlastnosti, jako třeba pružnost a možnost ohybu. A také je každá jedna určena k jinému účelu. Vy si v klidu vyberte, co potřebujete a pak teprve začněte objednávat. A pokud si nevíte rady, je tam uvedeno telefonní číslo, tak volejte a ptejte se. Oni jsou tam pro vás a rádi vám poradí.