Top Menu
Menu

Do nového domu vkročíte už příští měsíc

0 Comments

Trápilo vás, že by stěhování do nového domu znamenalo podepsat smlouvu o hypotečním úvěru se splatností třicet let. Určitě jste se nechtěli zavázat na tak dlouhou dobu. Proto jste museli hledat jiné cesty, jak vyřešit bydlení pro čtyř člennou rodinu. Našli jste ji? Ano našli. Mobilní domy jsou přesně tím řešením, které jste hledali. Od stěhování vás dělí jen několik dílčích úprav, které jste si objednali. Umístění domu na váš pozemek a jeho připojení k sítím je velmi snadné. Už teď se těšíte, že si budete moci dopřát plnohodnotné bydlení, přitom za velmi nízkou částku. Vaše rodina může žít spokojeně a v jistotě. Žádná hrozba v podobě nezaslané splátky hypotéky se vás nebude nikdy týkat. Tento typ bydlení je velmi oblíbený v celé řadě států, proč by se neměl líbit i vám?

obývací pokoj

Vlastní dům poblíž

Od rodičů jste získali darem nádhernou zahradu. Bohužel není možné ji proměnit ve stavební pozemek. Přitom by se vám v místě opravdu krásně bydlelo. Jak na to? Mobilní dům je odpovědí. Stačí vám jen elektřina a voda z vlastní studny. Vybrat si můžete z celé řady typových domů, nebo si nechat zhotovit vlastní. Dokonce je možná i celá řada úprav. Bydlet můžete v souladu s moderními trendy, a přitom se nemusíte trápit předpisy pro stavební pozemek.

ratan

Levně i s číslem popisným

Mobilní domy získávají každý rok více příznivců a těší se velké oblibě. Také se stále zdokonalují technologie jejich výroby a použité materiály. Dnes už si můžete vybrat i variantu, která splňuje veškeré normy a předpisy a je připravena pro kolaudační řízení. Získáte novou adresu a číslo popisné za zlomek ceny zděného domu! Z interiéru budete určitě okouzleni už od prvních chvil, co vkročíte dovnitř. Přijďte si k nám prohlédnout, jak může vypadat podoba moderního, a přitom levného bydlení. Třeba si hned vyberete ten, který vám bude novým útočištěm.